On hoce da u svemu bude NAJBOLJI, on je DOMINANTAN,USPESAN i UPORAN, za njega ne postoji IZAZOV kojem moze ODOLETI: Evo zasto je OVAN poseban!

On hoce da u svemu bude NAJBOLJI, on je DOMINANTAN,USPESAN i UPORAN, za njega ne postoji IZAZOV kojem moze ODOLETI: Evo zasto je OVAN poseban!

3 Juna, 2018 5 By Tiger

Ukoliko ste se to pitali kakav je Ovan i kako ga prepoznati jer zaista on je znak koji ce svakome se na prvi pogled dopasti jes su oni izuzetno snazne i uporne osobe koje znaju kako da dobiju sve sto pozele.

Фотографија корисника Весна Гајић

 

 

A kako ih prepoznati? Pa jako lako u stvari. Oni su oni koji su u drustvu najglasniji jer se jako i zarazno smeju , ali njihove sale su zaista i smesne.Oni su zabavni i sa njima vam nikada nije dosadno.

Posebno ukoliko osvajaju osobu do koje im je stalo.Oni su osobe koje znaju da izvuku sve fore “iz rukava ” i da ih primene samo kako bi osoba na koju su oni i “bacili oko” ih primetila.

Ali njima nije dovoljno da ih samo ta jedna osoba primeti, njima nije do toga da se ta jedna osoba samo na jedan dan zainteresuje za njih.Njima je potrebna ona svaki dan.

DOBRE DUSE HOROSKOPA: Ovi znaci imaju NEZNO i OSECAJNO srce, njih je LAKO USRECITI, a RASTUZI ih najmanja sitnica!

 

 

I oni svakako da nece stati dok je ne osvoje u potpunosti.Oni su ti kojima je ljubav zaista potrebna kao i podrska osobe koju su zavoleli, jer svi drugi mogu i da ih nevole i da ih zaborave ali ne i oni koje oni izaberu za partnera.

I birace, to svakako jer jedan Ovan nece pristati da bude sa bilo kim u vezi , a kamoli u bracnoj zajednici koja je za njih svetinja i koju oni zele da cuvaju i odrzavaju do kraja zivota.

Ali samo u jednom slucaju ce upustiti u vezu sa osobom koju ne vole, a to je kada teraju inat osobi koju su zaista voleli i iz nekog razloga vise nisu sa njom pa pokusavaju na taj nacin da privuku paznju.

Medjutim to im se na kraju i obije o glavu jer time jos vise voljeno bice udalje od sebe.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2