AFRICKI HOROSKOP PREDVIDJA: Ko je HEROJ, ko je BOG LJUBAVI, a ko je NAJVECA KUKAVICA u celom Zodijaku!

AFRICKI HOROSKOP PREDVIDJA: Ko je HEROJ, ko je BOG LJUBAVI, a ko je NAJVECA KUKAVICA u celom Zodijaku!

1 Juna, 2018 3 By Tiger

 

Africki horoskop za vas predvidja nesto sto jos niste nikada culi…

 

OVAN:Ovaj znak horoskopa je jedan od retkih koji po Africkom horoskopu je otvoren i lako se moze protumaciti,ali on je takav samo zbog pritode svog znaka.Muski pripadnici znaka su izrazito jakog karaktera i volje. Spremni su da se bore za zenu koju vole i oni su posebni kao zastitinici porodie i starih.

Dame ovog znaka su nezne i samouverene i dobre majke.One su jako pozrtvovane i spremne na veliku zrtvu zbog dece.

 

 

BIK:Jaki i snazni, sa urodjenom sudbinom da se kroz ceo zivot bore i da uvek prolaze kroz jaka iskusenja koja ce od njih napraviti velike borce i ratnike.Oni kao muski pripadnici znaka su predodredjeni za cuvanje bolesnnih i onih kojima je omoc potrebna.

Dame ovoga znaka su nezne i osetljive.One su pazljive i suocavaju se sa velikim zivotnim teretom kao i sa dosta patnje.

ZENA VAGA i ZENA OVAN: Volece te DO BOGA ali CUVAJ IH SE ako ih PREVARIS!

 

BLIZANCI:Pripadnici ovog znaka su po Africkom horoskopu velike kukakvice koje se plase da se suoce sa opasnoscu i imaju poriv da beze i da svoje najdraze ostavljaju same da se bore sa svim nedacama koje im zivot donosi .Za njih nema mesta za porodicnim stolom.

Dame su vec susta suprotnost i ostaju uz svoju porodicu do krajaa zivota , brinuci o njihovim potrebama i zeljama.

 

 

RAK:Pripadnici Raka u Arfickom horoskopu su rodjeni za velike stvari i velika dela.Oni se jako dobro snalaze kroz zivot i umeju od nicega da naprave nesto sto ih stavlja na sam vrh po snalazljivosti i po hrabrosti koju prolaze kada su na svom zivotnom putu naisli na neku oasnost, a svoje najdraze posmatraju kao kap vode na dlanu.

Dame ovog znaka su osetljive i vrlo cesto placu.One nekada ne znaju ni koji je razlog za tako nesto ali se i plase za zdravlje svakog ukucanina posebno.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3