RAK i LAV: Mesecni horoskop za JUN: Vreme je za PRAVU LJUBAV,Rakovima ce PROCVETATI najlepse ljubavne ruze!

RAK i LAV: Mesecni horoskop za JUN: Vreme je za PRAVU LJUBAV,Rakovima ce PROCVETATI najlepse ljubavne ruze!

16 Maja, 2018 3 By Tiger

Rak.

 

 

LJUBAV:

Rakove u junu ocekuje divan period u ljubavi. Rakovi ce biti emotivno ispunjeni. Na polju ljuba ce im cvetati ruze. Bice sve onako kako su prizeljkivali,ali moraju  u medjuvremenu da nauce da veruju partneru jer su u poslednje  vreme postali jako nepoverljivi pa bi mogli svojim takvim ponasanjem da ugroze srecu koja ih svakak ceka.

Slobodni stupaju u vezu koja ce trajati na duge staze, dok ce neki Rakovi ovu vezu u buducnosti da krunisu brakom.Naravno da je i ovde potrebno da se vise  vremena posveti i da pri tome pripadnici ovog znaka nadju razloga da veruju svom partneru jer tamo gde nema poverenja ne moze da  bude ni ljubavi.

SAVET: UZIVAJTE U SVAKOJ SEKUNDI VASE SRECE!

Sto se tice rakova koji su u braku ili vezi i tu ce biti mesec jun pun strasti i neznosti. Odmor ce doneti dosta strasti i neznosti za ove znakove.Opustite se ne razmisljajte  ni o cemu osim kako cete zadovoljiti svog partnera i vratiti onu strast sto se malo pogubila od velikih obaveza.

Sve se da promeniti.

 

OVAN i BIK: Mesecni horoskop za JUN: Slobodni Bikovi uzivaju u AVANTURAMA,Ovnovima sledi LJUBAVNO CUDO!

 

Posao:

Morate da  budete odgovorniji ako zelite da nastavite dalje da radite i da pri tome napredujete,te ostvarite svoje poslovne ambicije.

 

Zdravlje.

 

Sto se tice zdravlja Rakovi trebaju da obrte paznju na disajne puteve.Takodje vise vremena morate naci za odmor jer ste u poslednje vreme   pod velikim opterecenjem i nije ni cudo sto ste toliko umorni.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2