DRVO MUDROSTI: Izaberi jedno i saznaj kakvu PORUKU ti salje: Jedno donosi VEOMA VAZNE vesti koje ce te OBRADOVATI!

DRVO MUDROSTI: Izaberi jedno i saznaj kakvu PORUKU ti salje: Jedno donosi VEOMA VAZNE vesti koje ce te OBRADOVATI!

15 Maja, 2018 0 By Tiger

DRVO BROJ JEDAN

 

Ukoliko ste izabrali drvo pod brojem jedan, ono za Vas nosi jednu jako bitnu poruku koja se pre svega tice Vaseg emotivnog zivota i veze u kojoj se sada trenutno i nalazite.

Mozda Vam sve to deluje kao dobar izbor i kao nesto sto ce trajati do kraja zivota, medjutim, trebalo bi da znate da niste nije onako kako se Vama i cini, jer bi trebalo da budete svesni da tu nije bas sve kako treba.

Da NIKADA vise ne patis, da ti niko ne slomi srce: Izaberi svoju AMAJLIJU i saznaj kako da budes srecan!

Pre svega budite svesni da ponasanje vase voljene osobe u poslednje vreme nije posledica umora ili prezauzetosti na poslu, vec samo njegovom laganom udaljavanju od Vas i pokusaju da Vas sto bezbolnije napusti.

Vasa osoba zeli da se sasvim lagano udalji od Vas da biste Vi sto manje patili, i da ne biste tragicno doziveli taj kraj. On to jos odavno planira ali ne zna kako da Vam isto  i saopsti.

Pokusajte da na vreme sednte i popricate i vidite da zajedno donesete odluku. Jer Vi ste jedna zrela i razumna osoba i necete praviti nikakve probleme ili scene. Nece Vam biti lako ali prebolecete.

 

DRVO BROJ DVA 

 

Ukoliko ste odabrali dvrvo broj dva za Vas ono nosi jednu jako bitnu poruku koja se tice Vasg poslovnog dela zivota. Znate koliko ste se trudili da sve sto je trebalo odredite na vreme i kako treba.

Koliko ste truda i rada ulozili da sve to ide nekim svojim tokom ali koji ste vi na neki nacin kontrolisali. Koliko ste noci proveli neprospavanih samo da biste mogli da zavrsite sve na vreme.

Jer ako nesto ne volite to je svakako i to da kada neko obeca nesto to ne ispuni ili jos gore po Vas je kada zaborave d a su uopste i obecali. Imate dovoljno svojih briga i ne zelite jos jednu vise.

Zato svi koji saradjuju sa Vama mogu reci da ste jedna jako iskrena i postena osoba. I to ce Vam upravo i doneti sav uspeh i reputaciju koju cete uskoro sasvim zasluzeno i imati.

Uspecete potpuno u poslu kojim zelite da se bavite i koji ste zapoceli. Dobicete mnogostruko vise nego ste i ulozili i obezbedicete sebi i onima koje volite lagodan zivot.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2