Slobodni znaci zele UZBUDJENJE i AVANTURU,a evo ko ce to DOBITI!

Slobodni znaci zele UZBUDJENJE i AVANTURU,a evo ko ce to DOBITI!

11 Maja, 2018 0 By Tiger
Podijeli na Facebook

LAV

Posao:Ocekuje Va neki kraci put koji sasvim neplanirano stize i donekle Vam kvari planove koje ste imali za danas.Očekujete neki novac koji bi trebalo da stigne, ali može se desiti da ne bude sve onako kako ste planirali.

Ljubav:Ne možete da postignete dogovor sa partnerom, ali jedno će morati da popusti.Nadjite kompromisnu situaciju i rasteretite te zategnute odnose.

Zdravlje:Moguca glavobolja tokom celog dana.

 

 

DEVICA

Posao:Okolina vam zavidi na tome kako sa lakoćom završavate i najobimnije poslove.Osećate se dobro i zadovoljni ste postignutim rezultatima. A naredni period cete docekati rastereceni.

Ljubav:Partner želi da budete sigurni u sebe a to ga je i privuklo kod vas.Verujte da mozete i vec ste na pola puta ka uspehu.

Zdravlje:Morate se malo zdravije hraniti.

Фотографија корисника Armin Leo Čović

 

VAGA

Posao:Pretrpani ste poslom i ne stižete da predahnete. Imate podršku saradnika i nemojte odbijati njihovu ponudu.Ako ste reseni da malo napravite reda na poslu, morate se bolje organizovati.

Ljubav:Zračite nekom teškom energijom i morate naći način da se oslobodite.Niste u svom elementu i izazivate čuđenje kod partnera. Niste u svom elementu i izazivate čuđenje kod partnera

Zdravlje:Pojacana nervoza tokom celog dana.

 

 

SKORPIJA

Posao:Nemojte odustajati od posla samo zato sto niste sigurni u sebe dovoljno da biste samostalno istupili pred kolektivom.Pokusajte da skupite malo vise samopouzdanja i da krenete u akciju.

Ljubav:Partner vam pokazuje koliko mu je stalo do vas i vi kao da to ne vidite.Prenatrpani ste obavezama oko pomaganja drugima.

Zdravlje:Vise se odmarajte.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3