Posle ovog RITUALA on  ce ziveti samo za TEBE:  Najmocniji nacin da ga ZAVEDES  i da POLUDI!

Posle ovog RITUALA on ce ziveti samo za TEBE: Najmocniji nacin da ga ZAVEDES i da POLUDI!

4 Maja, 2018 0 By Tiger

Na pocetku, samo da te upozorimo da ukoliko ovaj ritual, ili bilo koji drugi ne ispostujes po vremenskom redoslijedu  ili vremenu koje je potrebno za obavljanje odredjenih radnji iz riatuala, mozes da dobijes kontra efekat ili nesto mnogo gore, u zavisnosti gdje si pogrijesila tom izvodjenja i pripreme. Moras detaljno prvo da procitas sve, uzme olovku i papir i zapises sta ti je sve potrebno, jer kada krene priprema rituala neces imati previse vremena da prikupljas potrebne sastojke. Kada zapises sve sto ti treba, prikupi potreban materijal i ostavi na dohvat ruke, ne smijes da zagubis nijedan dijelic toga svega, jer time mozes da upropastis cijeli rezultat.

Kada si se spremila, kreni korak po korak, bas kako ce pisati u nastavku teksta..

Ali prije svega dobro razmisli da li nemas nijedan drugi izbor osim ovoga da bi dobila onog kojeg zelis..jer svaka magija dolazi sa svojom cijenom..

 

Koraci rituala su u nastavku teksta…krecemo…

Za pocetak nabavi jedan veci ljubicasti kamen i jedan manji plave boje. Ne smiju da budu okrznuti niti razbijeni, moraju biti potpuni i glatki. Kada si to spremila, moras ih trljati jedan od drugi da bi dobila malo prasine od njih, doboljan je sasvim mali prstohvat. Prasinu stavi na maramu, ali ne smije ona imati nikakve sare po sebi i po mogucnosti da bude svilena. Ostavi maramu sa prahom u svoj orman na odjecu koju imas najljepsu od svih. Moze to biti i desetak majica i pantaona, ili haljina…nije bitno koliko ih ima ispod toga vec samo da si ostavila to na odjecu.

 

Nastavak rituala na sljedecoj strani…

Stranice: 1 2