Neka mu STRAST PROKLJUCA VENAMA kada te  ugleda: Rituali da mu UKRADES SRCE  i POMUTIS RAZUM!

Neka mu STRAST PROKLJUCA VENAMA kada te ugleda: Rituali da mu UKRADES SRCE i POMUTIS RAZUM!

3 Maja, 2018 0 By Tiger

Kada vise nemas nikakav izbog a zelis da osvojis njegovo srce, onda je za tebe pravi nacin ciganska magija i njene cari. U nastavku teksta cemo otkriti sta treba da uradis, odredjenim ritualima, da bi on poludio za tobom i bio zaljubljen samo u tebe. Ali pazi, rituale moras tacno odraditi kako pise, inace nece funkcionisati ili sto jos gore moze da se desi, mogu imati suprotne posljedice od zeljenog.

Znaci, da podsjetimo, pazljivo prati upustva koja cemo ti dati u tekstu i radi tacno kako je napisano. Niko ne bi zelio da se igra sa ciganskom magijom jer je jako opasna u pogresnim rukama i u pogresno odradjenom postupku, koji takodje mora da bude i vremenski tacno odradjen.

E sada, ako si spremna na sve te rizike, i kada znas posljedice, vrijeme je da saznas i kako ide ritual.

U nastavku teksta slijedi upustvo…

 

Za pocetak ti treba jedna veca glinena posuda, moze i novije izrade. U nju sipaj hladnu vodu, koja bi prethodno trebala da odstoji u hladnjaku 2-3 sata,u koju moras da stavis tri lista maslacka.  E sada, kada je voda spremna ( ne smijes da promasis vise od 2 minuta u uzimanju vode i sipanju u posudu), izlij je u posudu i tri puta promijesaj vodu sa cvijetom maslacka u rastojanju od deset minuta.

 

Kada zavrsis taj dio rituala, uzmi polovinu te vode i operi sa njom dijelove tijela, a to su vrat, ruke do iznad podlaktice, stopala i usne. Nemoj to da brises. vec lezi na krevet i cekaj da se samo osusi ponavljajuci u sebi ove rijeci: ‘Bicu divna kad voda se osusi, da moj dragi u mene su zaljubi’ i to ponavljaj sve dok se ne osusi voda.

Nastavak rituala na sljedecoj strani…

Stranice: 1 2