RODJENI SU POD SRECNOM ZVEZDOM: Evo zasto su LAV i VAGA tako POSEBNI!

RODJENI SU POD SRECNOM ZVEZDOM: Evo zasto su LAV i VAGA tako POSEBNI!

2 Maja, 2018 4 By Tiger

LAV

 

 

Lav je znak koji uvijek tezi ka tome da uspije u zivotu i da zastiti svoje bliznje. Oni ponekad izgledaju drsko i arogantno ali u sustini oni samo brinu za ljude koji im znace i zbog toga umiju da budu grubi zeleci da im bude dobro u zivotu. Mozda to izgleda cudno kao razlog njihovog ponasanja, ali smatraju da ako si prema bliznjima popustljiv i sa svim dobrim i losim stvarima, onda ih guras u provaliju ali ako im malo pokazes zube i kazes otvoreno sve sta im valja a sta ne, onda ih spasavas propasti. Lavovi mozda nemaju najbolji sistem za to ali njihovo srce je iskreno i dobro, i nemojte da im zamjerite na tome. Kada malo bolje upoznate ove osobe shvatice te koliko su oni divni ljudi.

Lavovi su jako darezljivi ljudi, i uvijek bi ti dali sve sto imaju samo da budes sretani nikada nece prigovarati za to. Oni su svjesni da ako je tebi to potrebnije, dace ti a oni su dovoljno mocni da sebi ponovo osiguraju to i sretni oboje. Njih samozadovoljava saznanje da su nekome pomogli, mozda cak i hrani ego sa tim. Ali srce im nije pokvareno i lose, vec njezno iako spoljasnjost govori drugacije.

U zivotu su uvijek bili sretni, imajuci stalno zastitu svog Andjela Cuvara i oni su svjesni toga i zato uvijek zele da pomognu svima kada im to treba. Znaju da iako nekada nemaju srece oni su snazni i umiju da urade sta god zele i zarade i uspiju u svemu.

 

Nastavak na sljedecoj strani…

Stranice: 1 2