PUT TVOJE BUDUCNOSTI! Pre nego sto izaberes DOBRO RAZMISLI, jedan je znak da te ceka VELIKA SAMOCA!

Sigurno nas sve zanima da li smo na ”pravom putu”, sigurno nas zanima da li je nas zivot na putu koji ce mu doneti mnogo srece u buducnosti, uticemo mi koliko mozemo na nasu buducnost, cinimo sve sto je potrebno, jer sigurno nam je svima stalo da nam buducnost bude srecna…

Put tvoje budcnosti! Pre nego sto izaberes dobro razmisli, jedan je znak da te ceka velika samoca!

Fotografija korisnika/ce Весна Гајић.

 

PUT BUDCNOSTI 1)

Ako ste izabrali prvi put buducnosti :

Veoma retko cinite bilo koje stvari ili veoma retko donosite bilo kakve odluke za koje smatrate da vam nece doneti potrebnu srecu.

Vodite racuna o vasim postupcima, o vasim odluka i o delima, ne gubite vreme na pokusaje da ostvarite neke ciljeve za koje smatrate da vam srecu nece doneti. Veoma ste oprezni, a isto tako su i u pitanju vasa dela, jer nekako smatrate da svako nase delo moze da utice na nasu buducnost.

Smatrate da je vas ”zivot na pravom putu”, smatrate da samo ako nastavite na isti nacin, da ako ostanete isti, smatrate da ce vam to doneti uspesnu buducnost.

Smatrate tako a to je i istina, vas zivot zaista jeste na pravom put, vas zivot je na putu ”srecne buducnost”, vi ste osoba koja ce imati srecnu i uspesnu buducnost, ali vi cete imati srecnu buducnost pre svega zbog vas samih, zbog vasih zasluga, zbog vasih dela i postupaka.

Dakle vi ste na ”putu buducnosti” koji ce vam doneti mnogo srece…

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši

error: Zabranjeno kopiranje!!!