Njih svi VOLE i OBOZAVAJU: Vodolija, Bik i DEVICA –  zato sto su  vredni svega!

Njih svi VOLE i OBOZAVAJU: Vodolija, Bik i DEVICA – zato sto su vredni svega!

23 Aprila, 2018 5 By Tiger

Vodolija

 

 

Vodolije su jedini znak koji je toliko pun mašte, optimizma, darežljivosti i ljubavi.

Ljudi ih vole jer posjeduju urođeni šarm djeteta i umiju da osvoje bilo čije srce, uglavnom nenamjerno. Oni nikada ne igraju prljavo, do te tačke da bi manipulisali ljudima već jednostavno kao i svi drugi znakovi, vole kada ih drugi gotive.

Slatki su i jednostavno kada pričaš sa njima osvoje tvoje srce bez velike muke. To je njihov dar koji oni ne zloupotrebljavaju.

Samo njihovi najbliži znaju koliko su oni ustvari divne osobe, uvijek puni podrške i razumjevanja za sve. Imaju otvoreno i savremeno razmišljanje za sve pa je sa njima razgovor jako prijatan. Ne osuđuju nikada nikoga i zbog toga mnogi žele da im budu prijatelji. Međutim, ne mogu, jer Vodolija prihvata u svoj život samo ljude koji se dokažu kao vrijedni njene ljubavi.

Mada, za sve ljude je Vodolija uvijek tu i spremna da pomogne, sasluša i utješi..ali ne odaje detalje iz svog života… Tajne koje njoj kažeš ostaće zauvijek sa njom, odnijeće ih u grob.. U njenu diskreciju nikada ne moraš sumnjati. To su pravi prijatelji i divni ljubavni partneri.

 

Nastavak na sljedećoj strani..

Stranice: 1 2 3