Njeno najvece BLAGO je COVEK kojeg ODABERE da VOLI! Sebe daje celu i ne zali zbog toga: SKLADNA i HARMONICNA zena VAGA!

Njeno najvece BLAGO je COVEK kojeg ODABERE da VOLI! Sebe daje celu i ne zali zbog toga: SKLADNA i HARMONICNA zena VAGA!

15 Aprila, 2018 3 By Tiger

Vaga je jedan od retkih znakova u zodijaku kome nikada  nije lako da donese neku odluku.

 

Vaze za veoma pametne  i mudre osobe i zapravo se veoma retko desava da pripadnici ovog znaka donesu pogresnu odluku a kako bi i mogli kada oni pre nego sto nesto odluce uvek dugo o tome razmisljaju bas zato da ne  bi doslo do fatalnih posledica.

Kada je o ljubavi rec, dama Vaga je jeda od onih zena koje bi svaki muskarac pozeleo kraj sebe iz razloga sto su one posebne.Vaga jednom ili nijednom u zivotu udje u vezu sa nekim samo iz zabave ili iz navike, da ne bude sama, jer je njoj ljubav veoma vazna i uvek pre  bira da bude sama nego pored muskarca do kojeg joj nije stalo.

 

 

Ova zena se izdvaja po tome sto je za  nju ljubav svetinja i sto se smatra  jednim od najvernijih znakova.Njeno srce nikada nije lako osvojiti ni na jedan moguci nacin, i uvek   vise zeli od onoga sto joj se pruzi   zato sto je svesna svoje   vrednosti, svoje lepote i svoje harizme.

Muskarac koji njeno srce osvoji   je uvek poseban a ova dama zahteva da se on posebno i odnosi prema njoj.Veoma joj je vazna sama cinjenica da ce mu biti jedina, jer  ona  ne trpi nikakvu  vrstu nepostovanja.

Ali, ima tu jedna veoma vazna stavka:

AKO OVOJ DAMI PRUZITE PRAVU LJUBAV ONA CE VAM UZVRATITI DUPLO.

 

Muskarac koji ima tu srecu da osvoji zenu rodjenu u znaku Vage je zapravo veliki srecnik jer ono sto on ima  ima retko koji. Zena Vaga ce pruziti najvecu mogucu ljubav. Zena Vaga ce pruziti svoje srce i svoju vernost i dace ti sve ono sto si ikada do sada pozeleo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2