Evo zasto su zene koje imaju vise od 30. godina FANTASTICNE MAJKE i VRHUNSKE LJUBAVNICE!

Evo zasto su zene koje imaju vise od 30. godina FANTASTICNE MAJKE i VRHUNSKE LJUBAVNICE!

Mart 13, 2018 0 By ADMIN 1

Kada zena udje u trecu deceniju svog zivota onda ona neretko bas tada shvati koliko vredi i shvati da nista ne mora da menja na sebi,jer vecina dama bas tada pocne da ugadja sebi.

Sve  pre toga je obicno zezanje i dosta pogresnih odluka,promasenih nada i ljubavi.Do svoje 30-te  godine svaka zena bar jednom pati zbog ljubavi mada je taj broj uvek veci od jednog jer svaka od nas ima  neprijatno iskustvo da zavoli pogresnog i da se pogresnom muskarcu da  i tek onda da shvati da je on nije vredan i da je zapravo veoma pogresila sto mu se uopste dala i poklonila svoje srce.

Na polju karijere, ili studira dugo i radi, ili samo radi i uporno pokusava da ostvari sebe na svim zivotnim poljima sto nikada nije lako i jednostavno.

Zeli da ostvari svoje snove,da stekne prave prijatelje,da se osigura finansijski i da pored svega toga nadje muskarca koji  ce je iskreno  voleti i sa kojim ce moci da izgradi sigurnu  buducnost sto svakako nikada nije lak zadatak.

Do svoje 30. godine svaka ce dama bar napraviti jednu gresku koja ce je skupo kostati,koja se tice ljubavi ili posla,ili oboje,ali je sasvim izvesno da ce doci do toga  i da ce joj srce mozda biti slomljeno nekoliko puta a njene emocije ugasene,ponos pogasen,snovi poruseni.

Ali,ona je mlada i nezrela i u tom je  trenutku  i najmanji poraz za nju veliki i deluje joj kao da je izgubila rat,a ne samo jednu malu bitku u svom zivotu.

A onda dodje 30-ta godina kada ona konacno shvati sta je ono sto zeli i sta je ono  sto zasluzuje i nauci da se bori za to.

 

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2