CIGANSKE KARTE PREDVIDJAJU: Evo sta te po horoskopu ceka do KRAJA PROLECA!

CIGANSKE KARTE PREDVIDJAJU: Evo sta te po horoskopu ceka do KRAJA PROLECA!

Mart 13, 2018 0 By ADMIN 1
Strelac
Spremite se za nova poglavlja u ljubavi i poslu. Moguće je da ćete u narednim mesecima biti malo isfrustrirani, pa samim tim i besni. Nista vam nece ici od ruke i to ce vas veoma nervirati. Međutim, znate kako kažu: strpljen – spašen. Jer cete od kraja maja mirnije i trezvenije razmisljati. Kanališite ta osećanja na pozitivan način. Ljubav vam je u poslednje vreme kao na roler kousteru, ali mogući su novi, zanimljivi susreti do polovine aprila. Oni koji su u braku imaju velike sanse da se zbog sitnih nesuglasica na kratko razdvoje sa partnerom dok ne preispitaju svoja osecanja. samo vodite racuna da to ne potraje predugo. Partnera moze izdati strpljenje.
 Fotografija Armina Lee Čovića.
Jarac
Jarčevi, ove sezone sve se vrti oko toga da budete pozitivni! Vreme je da date sve od sebe, a i zvezde su na vašoj strani. Ukoliko ste planirali zapocinjanje sopstvenog biznisa, sada je pravo vreme za to. Sve do septembra bićete optimističniji. Hvatajte prilike koje će omogućiti da učite i da se razvijate. Nova iskustva bice vam jako dragocena za dalji rad i napredovanje. Možda ćete upoznati nove ljude koji će vas naučiti da malo više otvorite svoj um. I da procistite svoja osecanja koja su trenutno jako zbunjujuca i vama samima , a zato ne ocekujte ni da ih partner ili pak potencijalni partner primeti.
Vodolija
Često mislite o ljubavi ovih dana, vodolije! I to će trajati sve do septembra. Fokusirajte se na svoje potrebe i želje od sada pa do rane jeseni. Ovo je sjajno vreme da spoznate problematična područja u svom životu i da ih rešite. Raskrstite konacno sa prosloscu, da je valjalo jos bi trajalo i u to ne sumnjajte. Možda će biti nekih manjih promena u vašoj karijeri od maja do avgusta. A moguce je i konacno zaposlenje u struci , o cemu i sanjate. Vi ćete se više radovati letu, jer ćete tada više energije uložiti u ostvarenje svojih snova.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4