CIGANSKE KARTE PREDVIDJAJU: Evo sta te po horoskopu ceka do KRAJA PROLECA!

CIGANSKE KARTE PREDVIDJAJU: Evo sta te po horoskopu ceka do KRAJA PROLECA!

Mart 13, 2018 0 By ADMIN 1
Devica
Ovo proleće će vam pružiti prilike da poboljšate svoje komunikacijske veštine, drage naše Device. Prvih 6 meseci ove godine vrte se oko toga kako se izražavate – verbalno i kreativno. Prepreke se pretvaraju u mogućnosti. Zgrabite ih! Sve više i više stvari vam se dopada kod vas samih i generalno kod života. Iskoristite ovaj period i raspolažite mudro svojim resursima. Ukoliko ste u prethodnom periodu planirali neki od kurseva jezika da upisete, sada je pravo vreme za to. Samim time se i poslovne prilike uvecavaju. April i maj su ključni meseci za finansije i intimu. A vas partner je nestrpljiv jer njega stavljate na poslednje mesto po pitanju paznje. Promenite redosled i sve ce leci na svoje mesto.
Vaga
Najvažnije prolećno čišćenje koje možete odraditi ove sezone je u vašoj glavi! Oprostite i tražite oproštaj tamo gde je potrebno. Niste se bas najsjanije poneli prema mnogima u prethodnom periodu. Period od maja do septembra je idealan da sredite svoje prioritete i otarasite se negativne energije. Iskoristite ovo vreme da se fokusirate na lični razvoj. Pravo je vreme za doskolovavanje, prekvalifikaciju ili dokvalifikaciju. Vreme od maja do juna je idealno za rešavanje konflikata sa članovima porodice. Jer ste i tu u poprilicnom raskoraku sa njima. POslusajte njihove savete oni vam zele najbolje. Uvek slušajte svoje srce, naročito kada se suočavate sa ljubavnim problemima.
Škorpija
Proleće je uzbudljivo vreme za vaš socijalni i kreativni život! U periodu od aprila do avgusta vaša energija će ići od sjaja do očaja, ali budite strpljivi, jer ćete u maju proći kroz reorganizaciju. Ovo će vam dopustiti da vam neke stvari postanu jasnije i podići će vaše samopouzdanje pre nego što stigne leto.Na poslovnom planu, situacija ce biti mirna tako da ce i polje finansija biti stabilno. Sto se vaseg emotivnog plana tice tu cete morati da se posvetite tome da zatvorite sve stranice stare kn jige i da krenete u nove pobede, trudite se da ono sto obecate sebi i ispunite. Oki koji su pak u braku ili vezi ocekuju da procene kakvo ce biti poanasanje i reakcija partnera na pomen prosirenja porodice ili ulska u bracne vode.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4