CIGANSKE KARTE PREDVIDJAJU: Evo sta te po horoskopu ceka do KRAJA PROLECA!

CIGANSKE KARTE PREDVIDJAJU: Evo sta te po horoskopu ceka do KRAJA PROLECA!

Mart 13, 2018 0 By ADMIN 1
Ovan
Ovnovi, spremite se. Može se desiti da vam energija bude na strašno niskom nivou tokom maja i juna, pa će vam biti za nijansu teže da započnete nove projekte. Nemojte da vas frustracije totalno obuzmu, s obzirom da je to samo privremeno. Obratite paznju sta je prioritet pa se tome vise posvetite, jer druge stvari mogu malo i da sacekaju. Što se ljubavi tiče, vi i vaša voljena osoba provodićete mnogo vremena zajedno, pa vam to možda malo i zasmeta u nekom trenutku. Potrudite se da budete strpljivi, i ostanite čvrsto na zemlji. Nemojte da vas emocije pokolebaju u donosenju pojedinih odluka koje se ticu i vas i vaseg partnera.Slobodni pripadnici znaka ce sredinom proleca upoznati osobu iz inostranstva i zapocece vezu na daljinu.
Bik
Osećate se kreativno u poslednje vreme, zar ne? Kao da je vašoj mašti udahnut novi život! E, pa, iskoristite to sada, s obzirom da će ta inspiracija trajati od pocetka proleca pa sve do septembra. Imate dosta dobre ideje i sto pre ih prikazete bolje po vas jer ce to popraviti finansijsku situaciju. Bacili ste se u potragu za novim partnerom na emotivnom planu i blago vama! Ostavili ste poprilično dobar utisak. Moguće je da ćete preispitivati svoje veze – romantične ili prijateljske. Sve probleme vezane za partnerstva ili finansije rešićete uz pomoc prijatelja koji bi na kraju te price mogli postati i nesto vise od toga, jer sve ce naravno zavisiti od vas..
Blizanci
Stasate u čvrstu, zrelu osobu, dragi blizanče! Ipak, najpre morate iskusiti bol odrastanja. Porodica i dom će vas podmladiti ovog proleća. To ćete zaista ceniti kada karijera i finansije počnu da zahtevaju malo više pažnje. Jer to ce vam dati krila u narednom periodu. Na poslu savladavajte jedan po jedan zadatak kako biste izbegli bilo kakve frustracije. Jer u kolektivu nece tolerisati bilo kakve greske. Možda ćete imati malo poteškoća sa jednom vezom trenutno, ali budite strpljivi. Sve će se rešiti na jesen. A ukoliko ste u braku moze vas obradovati vest o prinovi. Slobodni Blizanci preispituju svoje emocije da bi spremni usli u leto.
Rak
Počećete da stičete nove veštine, a jedna od njih će biti fokusiranje na detalje. Možda se osećate malo nesigurno po pitanju karijere u poslednje vreme. Samo treba da znate da će se to što radite sada isplatiti kasnije! Jer svako novo iskustvo dace vam podstrek za dalji rad. Mart i maj će biti naročito stresni meseci za vas. Kanališite ovu energiju na pozitivan način kako biste pronašli balans. Jer ukoliko ga ne budete nasli mozete nepromisljeno i ishitreno doneti neke odluke koje ce vas kasnije kociti u radu. Ljubavni život će vam biti u punoj snazi, i koristicete svaki dan za nova iskustva, ali na leto ćete već malo oklevati i umiriti se. Kao i uvek, presudite onako kako mislite da je najbolje.
Lav
Dom i porodica su vam u centru pažnje ovog proleća i možda ćete spoznati da tu pomalo vlada haos. Može biti da vam je kuća bučna, ili se vaši raspravljaju ili možda renovirate? Kada sve to počne da vas okupira, fokusirajte svoju energiju na najvažniji temelj: na sebe! Ali i sami znate da to sto se u vasoj porodici sada desava jednom mora doci na red da se sredi. Sto se posla tice tu mozete biti mirni jer tokom celog doba bice mirno i bez vecih problema. Imate taj luksuz da uživate u životu od ovog trena pa sve do septembra! Iskoristite ovaj period do maksimuma, budite prisutni i opažajte sva ta sitna životna zadovoljstva. Jos ukolliko imate stalnog partnera moze se desiti i da se odlucite na ozvanicenje vase veze.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4