Vodolije ocekuje POZNANSTVO koje ce brzo PRERASTI U LJUBAV!

Vodolije ocekuje POZNANSTVO koje ce brzo PRERASTI U LJUBAV!

Mart 12, 2018 0 By ADMIN 1
OVAN Dragi ovnovi drugi dan ove nedelje donosi vam manje promene na poslovnom planu, kojima se i niste nadali. Dan ce poceti poprilicno burno i kako bude odmicao, stvari ce se polako sredjivati.Cuvajte se ishitrenih odluka. Sto se ljubavi tice zauzete pripadnike znaka ceka mirno vece dok one slobodne ocekuje zanimljivo “poznanstvo” preko drustvenih mreza. Osecate se iscrpljeno i umorno.
BIK Bikovi ovaj dan zapocinju jako nervozni jer ih ta nervoza prati jos od prethodnog dana. Pokusajte da se smirite i da svoj posao obavite kakko treba jer cete u suprotnom stetu snositi samo vi. Pazite se da ne preterate u samosazaljevanju.U ljubavi danas i ne cvetaju vam ruze, Imate previse problema koje prenosite sa posla u kucu.Zdravlje je dobro.
BLIZANCI Imate odlicne poslovne planove i ideje, samo je potrebno i da ih realizujete na vreme, saradnici vam nude pomoc pa bi najbolje bilo i da je prihvatite. U suprotnom necete stici da na vreme regulisete obaveze koje ste preuzeli, a nove dolaze. Pojedini zauzeti pripadnici znaka se upustaju u kracu avanturu dok oni slobodni bi mmogli vise da izlaze. Zdravlje je dobro ali pojacajte unos vitamina.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3