I suze JEDNOM PRESUSE, valjda  jer je covek PREVISE PLAKAO…

I suze JEDNOM PRESUSE, valjda jer je covek PREVISE PLAKAO…

Mart 12, 2018 0 By ADMIN 1

Svi placemo.

Neki manje,neki vise ali svako od nas bar jednom u zivotu zaplace i svi mi znamo kako je taj osecaj tezak i proklet,ali   ima onih koji previse placu.Onih kojima dan pocne sa suzama  i koji su vise umorni od  njih.

Ja znam taj osecaj i znam kako boli,znam koliko je  tuzno i jadno i koliko se covek oseca sam,tuzan i nesrecan.

Znam kako je kada se razocaras u svakog koga si ikada voleo i  kako je kada ti srce na dva dela pukne.Znam jer sam na svojim suzama to osetila i na svom srcu i mogu da vam pricam o tome.

Mislila sam da vise nikada i nikoga necu voleti i da mi je srce zatvoreno i slomljeno i da u njemu nikada vise nece biti  ni gram emocija ali nekako sam sve podnela,izdrzala  i valjda sam nekako prezivela ali sta mi je sa suzama?

Fotografija Armina Lee Čovića.

Kao da ih vise nemam,kao da vise nemam  ni suza ni snage za njih.

Sada vise patim svojom dusom i vise me boli dusa jer je slomljena i zgazena  i ja se vise ne secam kada je volela.Vise se ne secam ni kada je volela ni kada je bila srecna i to boli kao djavo, boli i kida na stotinu delova  ali suza vise nigde nema.

Okrenule su mi ledja sada i one  kao i neki ljudi koje sam iskreno volela i od kojih sam tako mnogo ocekivala.

Mislila sam da vise nikoga necu voleti  i mislim da nisam pogresila jer se plasim da ce mi opet neko uraditi ono sto sam vec jednom prezivela  i da cu opet biti slomljena

Ali eto,nekada covek i bez suza ostane…

 

Nastavak na sledecoj  strani….

Stranice: 1 2