KARMA DOLAZI PO SVOJE: BIVSA ljubav se do kraja 2018-te godine vraca u zivot ova tri znaka!

KARMA DOLAZI PO SVOJE: BIVSA ljubav se do kraja 2018-te godine vraca u zivot ova tri znaka!

Februar 6, 2018 23 By ADMIN 1

Iako ste pomislili da ste se izvukli nepovređeni, susret sa prošlošću će vas demantovati do kraja godine.

“Stara ljubav zaborava nema”, pa će vam se na neki način vratiti u život.To će Vas poremetiti, a onda ćete imati samo dva puta – da uđete u brak ili da potpuno zaboravite jedn na drugo.

Samo 3 horoskopska znaka do kraja ove godine imaće konfuzne ljubavne situacije, pa saznajte da li ste među njima:

OVAN

 

Prošlost se sprema da vas podseti kako je bilo dok je trajalo.
U ovom slučaju, teško da važi ona rečenica „prošlosti, molim te, oprosti“ , jer kao što su do sada svi vrapci na grani naučili – karma uvek dođe po svoje! Ni sami niste nacisto sa sobom da li je ta prica uopste bila i zatvorena za Vas.
Osecanja su Vam jos uzburkana, i cesto se i sami setite bivse ljubavi ali se plasite da je pozovete.
Zato bivša ljubav može uspostaviti kontakt sa vama tako što će vam se usputno javiti “samo zovem kao prijatelj, da vidim kako si i šta radiš”, i igranka može da počne… Taj poziv je nesto sto ste prizeljkivali. A sustret cete sa nestrpljenjem ocekivati.
U novembru je moguće pomirenje i ulazak u ozbiljno partnerstvo ili brak. Pa, neka je sa srećom, i vreme vam je bilo da se smirite!

VODOLIJA

Vodolije će okusiti svoj deo „kolača“ koje sudbina i karma spremaju.
Pripadnici ovog znaka su se u priličnoj meri „provukli“ kroz zemljotresne događaje, ali izgleda da nećete moći da pobegnete od duhova prošlosti.
Osecanja u Vama nisu se ni na trenutak promenila i spremni ste to i da dokazete. Sve sto zelite je da vratite vreme unazad i mnoge stvari drugacije uradite. Ali nema potrebe da vracate vreme, proslost ce Vam sama pokucati na vrata.
Oni koji su usamljeni već duže vreme sada uspevaju da ostvare jako i stabilno partnerstvo,puno ljubavi i poverenja, a oni koji su već u emotivnim odnosima imaće preispitivanje čvrstine svojih veza. Nešto će vas pokrenuti da ponovo kontaktirate nekog koga niste odavno čuli, a za koga vas još uvek vezuje nešto duboko iznutra.

LAV

Ni Lavovima nije sve med i mleko.
Situacija izgleda ovako – vaše polje doma i ozbiljnih partnerstava i braka je svakako pod velikim pritiskom…doduše i polje karijere.
Probleme na emotivnom planu uspećete da rešite mirom, strpljenjem, istrajnošću, odlučnošću..I vama sledi borba sa duhovima prošlosti.
Baš ne možete da odolite da ne odgovorite na poziv „onog nekog“ ko vam je zaheftao srce…otrčaćete po još jednu dozu, pa nek ide život…Jednostavno ste se toliko vezali da ne mozete da odolite a da ne otrcite u taj zagrljaj kada god osecate potrebu za dobro poznatim narucjem. To Vam je sve poznato, to je sve jos uvek Vase.
I niste spremni toga da se odreknete.
Za one Lavove kojima je ljubav tokom cele godine izmicala, popravni ispit biće u decembru, pa zgrabite svoju priliku.Medjutim,nemojte nikada gubiti nadu jer se najlepse stvari uvek dese onda kada ih najmanje ocekujemo i kada im se najmanje nadamo.