Za zenu koja se NE STIDI svojih suza, jer zna da su suze dokas da IMAS DUSU!

Za zenu koja se NE STIDI svojih suza, jer zna da su suze dokas da IMAS DUSU!

30 Januara, 2018 0 By Tiger

Ti nisi celicna dama koja nikada u zivotu nije plakala. Ti nisi zena od celika koja ima lepo lice i zgodno telo, a u dusi je sama i prazna, i u njoj nista lepo nema.Ti nisi losa zena koja ne ume da voli, vec si jedno divno bice koje zna da voli, a samim tim i pati.

Znas kakav ukus imaju suze, i znas koliko je to ruzan i gadan osecaj, kada se raspadas, kada se lomis, kada se kidas na pola, kada se sve u tebi rusi. Ti si zena koja ima dusu i koju svaka sitnica pogodi. Ti si divno bice cije je srce veliko, ti si  zena heroj koja se ne stidi svojih suza i koja sme da prizna da je boli. Ovo je tekst za zenu koja ima dusu. Da shvati koliko je vredna bas takva kakva jeste.

 

 

Ti nisi bezdusna zena, zena bez morala, koja je navikla da  gazi sve ispred sebe, samo da bi ostvarila svoj cilj.Ti nisi zena u kojoj nema nista lepo, vec si dokaz da postoje zene kojima je vaznije sta je u njima, nego sta je na njima. I treba da budes ponosna na sebe, jer si zena zmaj, zena kojoj je Bog dao dusu i emocije, koja moze svoj bol da spere kisom suza.  Ti si ponosna na sebe i na takvu kakva jesi, i ne bi menjala nista. Jedino bi mozda bila malo manje emotivna, malo bi te manje bolele tudje suze, malo bi te manje doticao tudji bol. Jer, ti si andjeo na zemlj, bice cija je dusa velika kao nebo i bice koje postoji da bi volelo i bilo voljeno…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2