ZAMISLI ZELJU i izaberi jednu lampu: Duh iz nje otkiva hoce li se ta zelja OSTVARITI?!

ZAMISLI ZELJU i izaberi jednu lampu: Duh iz nje otkiva hoce li se ta zelja OSTVARITI?!

Novembar 6, 2017 17 By ADMIN 1

Sigurno ti se nekada desilo da zamislis zelju. I isto tako da   cujes da je potrebno ovo ili ono da se za zelja ostvari.

Naravno, isto tako svako od nas zna kakav je osecaj i koliko je razocarenje kada nam se nesto sto od srca zelimo ne ostvari. Zato, ovog puta vam dajemo savet, i  upozoravamo vas da li ce doci do toga da se vasa najveca zelja ostvari…

 

Sigurno ste nekada culi za duha iz carobne lampe.Danas vam nudimo upravo njega, odnosno cetiri lampe, koje ce vam dati potreban odgovor. Pogledaje sliku, pa  izaberite svog duha, ili svoju lampu.

 

 

  1.  LAMPA POD BROJEM JEDAN:

    Ova lampa izgleda sasvim prosecno, nema na njoj nekih posebnih delova, niti ukrasa, vec se uklapa u gomilu drugih.Upravo je takav slucaj i sa vama.Vi ste jedna obicna prosecna osoba cije zelje nisu neostvarive, odnosno, samo zahtevaju malo truda i sasvim je sigurno da ce doci do njihovog ispunjenja.

Velike su sanse da si zamislio zelju koja se tice tvog ljubavnog zivota.

Jednostavno,to je nesto sto ti fali kako bi bipo potpuno srecan. Duh iz lampe ti predvidja da ce se zelja ostvariti u roku od dva meseca,ali moras  da ucinis nesto povodom toga, jer ti nista nece pasti sa neba.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3