Izaberi SVOJ PUT: Budi oprezan, na jednom te cekaju SAMO suze, PATNJA i BOL!

Izaberi SVOJ PUT: Budi oprezan, na jednom te cekaju SAMO suze, PATNJA i BOL!

4 Novembra, 2017 7 By ADMIN 2

Pred vama je jedan do sada nevidjen test licnosti…

Odaberite put kojim se vas zivot krece, ali budite oprezni u odabiru :

 

Put 1)

Vas zivot ide poptuno nepredvidivim putem, imali ste veoma tezak zivotni period iza vas, period u kome nista znali na kraju stranu da krenete, zivot vam je govorio jedno a razum drugo, i nikako niste mogli da odabete put koji ce vas odvesti tako gde zelite.

Put koji ce vas odvesti na neko mirno i lepo mesto, gde cete moci da uzivate u zivotu.

Samim izborom prvog puta, dali ste nam do znanja da je najgore iza vas, da je tezak period koji vas je dugo mucio konacno proslot i da se moze krenuti u neku novu buducnost u nepoznate predele gde cete pronaci svoju srecu.

Kao sto sam vidite sunce se probija, i od mracnog puta, ono vam pravi stazu, i vase ”mesto pod suncem” gde cete pronaci sebe.

Zato ne ocajavajte, cak naprotiv budite srecni, pred vama je sjajna buducnost ispunjena srecom, prepustite se i uzivajte.

Put 2)

 

Izbor puta broj dva, vam na sam pogled donosi veliku zivotnu promenu.

Kao sto vidite oko ovoga puta je sneg, sto predstavlja hladnocu, ili neki nemir, mozda ste bili povredjeni ili prevareni, ali kao sto vidite kako vreme prolazi sneg se topi, a pred vama se otvara put, put koji vas vodi ka nekoj novoj sreci, ka nekom novom danu, obasjanom suncem, u kojem vi uzivate a sirok osmeh vam je na licu.

Dakle pred vam su bolji dani, neka nova jutra koje cete docekati sa osmehom.

Pa ce tako i ovaj sneg koji je predstavljao nesto hladno i unosio vam nemir, pomoci vam da svojom belinom i svojom svetloscu, unese sasvim neko novo znacenje u vas zivot.

Budite ponosni na sebe, dokazali ste da ste jaci od svega i od svakog problema, i sada je pred vama put mira i stabilnosti u kojem cete moci da uzivate, i da ostvarite ono sto ste oduvek i zeleli.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2