CIGANSKO predvidjanje sudbine – Karta koju izaberes OTKRIVA SVE!

CIGANSKO predvidjanje sudbine – Karta koju izaberes OTKRIVA SVE!

4 Novembra, 2017 12 By Tiger
Podijeli na Facebook

KARTA “D”  – ona oznacava ZMAJA:

Bas kao i prikaz na vasoj karti, i vi ste zmaj u zivotu. Osoba koju su vetrovi sudbine lomili,koja je gubila ljude koje voli, koji su sada na nebu, a onda i   izdaje, i ponizenja, i svasta nesto. Ti si osoba koja je prolila mnogo suza ali koja ipak nije nikada posustala.Mnogo si puta bio na dnu zivota ali si se nadljuskom snagom dizao i nastavljao svoj zivot ma koliko tesko bilo i ma koliko bolno.Za tebe je svaki poraz bio zivotna lekcija,a svaki udarac te je samo naucio kako da budes jaci.

Ti si zmaj.Covek od celika,covek koji lije suze,ali kojeg te suze  uce tome da umesto da bude skot od coveka postane samo bolja osoba.I ti to jesi,  celicni zmaj koji je preziveo svasta ali cija je dusa ostala cista!

Kada bi ti neko sad dao novi zivot,lak,srecan,uspesan,ti bi se vrlo lako navikao,ali opet ne bi znao kako da zivis.

To je zato sto si prestao da verujes u cuda,i sto ti je dusa puna oziljaka koji nikada nece izbledeti!

Neke rane  mozda zacele,ali nikad ne prestanu da bole!

KARTA POD SLOVOM “E” –  DUH:

Male su sanse da ste  primetili sam naziv karte.Verovatno vas je neka tajanstvena sila vukla bas ka zadnjoj karti.

Naziv na njoj oznacava duha.To je veliki pokazatelj da se ti na odredjen nacin i dalje boris sa duhovima proslosti.Mozda imas neki dug koji nisi vratio,ili staro prijateljstvo koje   se prekinulo,ili pak patis za nekim ko je u proslosti bio tvoj.Bilo kako bilo,od duha proslosti  ne mozes da pobegnes i to je nesto sto itekako utice na tvoj zivot.

Ti si svestan toga da se od proslosti ne zivi,ali jednostavno ne mozes da se odupres osecaju da tvoja proslost jos uvek remeti tvoju buducnost.Mi ne mozemo da ti kazemo kako da resis ovaj problem,ali mozemo da te upozorimo da sve dok ne raskrstis sa  stvarima koje su prosle neces moci da zivis mirno,i da mirno spavas.

Ako je ljubav uzrok tvog problema,onda ti jedino ostaje  da  pokusas ponovo da osvojis zeljenu osobu.Ocigledno je i dalje  uzasno volis,a ti si od ljudi koji vole samo jednom u zivotu.Cak i da te odbije,bar ces znati da si pokusao i manje ce ti tesko biti sto  ona vise nije pored tebe.

Stranice: 1 2