CIGANSKO predvidjanje sudbine – Karta koju izaberes OTKRIVA SVE!

CIGANSKO predvidjanje sudbine – Karta koju izaberes OTKRIVA SVE!

Novembar 4, 2017 12 By ADMIN 1

Verujete li u to da postoje ljudi koji imaju tu moc da proricu sudbinu,odnosno da prevdide  dogadjaje pre nego sto se oni dese? Mnogi od vas ce verovatno reci da je to cista glupost,ali sta mislite, da vama neko kaze, pa da se to ostvari?

Cuda se desavaju,mada retko.Kako god, mi se necemo ovog puta baviti time sta je istina a sta nije,vec cemo vam,ovog puta samo ponuditi pet karti, i vi, ako verujete, ili ako jednostavno zelite da se zabavite odaberite jednu od njih pa pronadjite resenja koja se nalaze ispod teksta.

 

I naravno,recite nam jesmo  li pogodili…

 

 

 

Pred vama je pet naizgled slicnih, ali nikako istih karata.Svaka od njih ima svoj simbol, i svoje znacenje. Pogledajte ih, pa onda, kada odaberete jednu citajte resenja…

 

KARTA “A”  –  ona oznacava  KRALJICU :

 

Vi ste neko ko jako voli zivot,ali zna i da ga zivi. Takodje, vas zivot nije bio nikada lagan,i uvek su vas neki problemi pratili ali retko ko moze da srusi vasu celicnu volju i naravno, vasu snagu i borbu da ostvarite svoje snove.

Za vas je zivot kao jedno klupko koje se odmotava,i vi jednostavno prihvatate sve sto vam sudbina nameni, ali se ne mirite sa tim.Za svaki problem koji se pojavi vi cete naci resenje, i kada je najgore i najteze dacete sve od sebe da ruzne bolne trenutke prezivite  i ocekujete bolje dane. Tesko da postoji veci optimista od vas.Upravo to je razlog sto ste toliko voljeni medju ljudima koji vas okruzuju.Upravo vi ste mnogima najbolji prijatelj i  rame za plakanje.

 

 

 

Iako ste izabrali kartu koja oznacava lagodan zivot, to sa vama nije slucaj, jer vi u luksuzu nikada niste uzivali, ali sa druge strane, poput pravog kralja, ili kraljice, celog zivota vodite neke borbe.Sa samim sobom, ili  onu najvazniju borbu a to je svakako da budete srecni!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4