Izaberi jedno SANDUCE: U njemu se nalazi PISMO za tebe – PRAVA ISTINA o tvom zivotu!

Izaberi jedno SANDUCE: U njemu se nalazi PISMO za tebe – PRAVA ISTINA o tvom zivotu!

Novembar 3, 2017 9 By ADMIN 1

 

Mozda ste skepticni po pitanju ovakvih testova licnosti, ali dok ne probate da resite jedan od njih,necete moci ni da se uverite u to da li, i koliko istine ima u njima.

Konkretno, ovog puta smo vam spremili test za cetiri postanska sanduceta.Ideja je bila da u njemu ima zamisljeno pismo za vas, dakle, vi cete pogledati sliku ispod, odabarati jednu sliku i onda u nastavku teksta pronaci resenje, koje ce, verujemo, biti bar delimicno istinito.

Ako si izabrao sanduce broj jedan:

Ovo sanduce je specificno po tome sto se vi verovatno niste mnogo dvoumili oko toga koji broj cete izabrati.Vi ste neko ko ne bezi od problema, pa shodno tome sve pocinjete od pocetka, pa zbog toga i birate broj jedan.

Ljudi oko vas misle da ste neustrasivi, slobodni i otvoreni.Neko ste ko uopste ne voli da laze, i ne ume da laze, pa ako laz i sklizne sa vasih usana – odmah sami sebe odate i dokazete da ste slagali.Za vas je istina broj jedan, i uvek se zalazete za pravdu.

 

 

Imate jaku intuiciju i vas unutrasnji osecaj vas retko kada prevari.Isto tako,kada upoznate nekog vas prvi utisak o njemu je u najvecem broju i presudni.Dakle, pokaze se da ste bili u pravu.

Kada je o ljubavi rec,za vas se moze reci da nemate srece u istoj,ali sa druge strane,jako ste tolerantni i niko kao vi ne ume da prasta, a ni da voli!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3