SNAGA TVOG KARAKTERA: Telefon koji izaberes OTKRIVA tvoju  NAJJACU osobinu!

SNAGA TVOG KARAKTERA: Telefon koji izaberes OTKRIVA tvoju NAJJACU osobinu!

1 Novembra, 2017 0 By ADMIN 2

Testovi licnosti su postali vrlo popularni kod nas, i zbog toga vam donosimo njh dosta u poslednje vreme…

Nesto slicno vas ocekuje i ovoga put.

Odaberite jedan telefon i saznajte sta on to govori o vama :

 

Telefon broj 1.

 

Vi ste veoma emancipovana i stalozena osoba. Osoba koja prati nove tehnologije i koja obozava sve inovacije koje se stalno poboljsavaju i unapredjuju. Samim tim sto ste izabrali telefon broj 1. vi svima stavljate do znanja da vam je brzina telefona kojom on radi najvaznija kod istog.

Dakle ono sto vi trazite od telefona je ogromna brzina i ne volite ako mu se slucajno desi da ”zakoci” zbog toga sto to oduzima vase dragoceno vreme. Takodje za vas je veoma bitno da se pojavite u drustvu sa novim telefonom, zbog toga sto verujete da on izarazava vasu licnost, kao i stalnu zelju za napredovanjem. Takodje vam je veoma bitno da je ekran sto veci kako bi mogli sve lepo da vidite, i da ne morate stalno da skrolujete.

Takodje se ovaj telefon uklapa i u vasu licnost, zbog toga sto ste veoma inteligentni, i telefoni poput ovog vas samo dopunjuju.

Vama je isto tako bitna i ostrina slike, od telefona koji posedujete ocekujete sjajne perfomanske i vrhunski dozivljaj.

A ovaj telefon vam naravno to moze vrlo lako priustiti.

 

 

Telefon broj 2.

 

Kod odabira telefona vi oduvek znate sta zelite, i to sto zelite uvek odmah, i bez razmisljanja odaberete.

Vama je najvazniji dizajn telefona tj njegov izgled, veoma vam je bitno da je neobican i skoro pa jedinstven zbog toga sto vi sebe smatrate u zivotu za orignal, a ne za kopiju, tako i telefon mora da bude jedan deo vas tj jedan deo vase zivotne ”slagalice”.

Sto se same brzine telefona tice, to vam nikada nije od krucijalnog znacaja, naravno ne podnosite da bude previse spor,ali vi ne zahtevate neku ogromnu brzinu, vama ja sasvim normalna brzina dovoljna.

U drustvu vas gledaju kao nekog ko se na veoma lep nacin izdvaja od drugih, i koji svoj zivot zivi onako kako on hoce, a ne da bi se svideo  drugima. Zbog toga ste vrlo postovani.

Velicina ekrana je vama veoma bitna, ne volite nista preterano tj one danasnje telefone koji izgledaju kao ”cigle” nego od telefona ocekujete umernost u dimenzijama.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2