NEVEROVATNO TACNO: Izaberi  AMAJLIJU koja te PRIVLACI i saznaj tvoju TAJNU MOC!

NEVEROVATNO TACNO: Izaberi AMAJLIJU koja te PRIVLACI i saznaj tvoju TAJNU MOC!

1 Novembra, 2017 9 By Tiger

Verujete li u to da postoji  predmet koji nas  cuva od  zla?Da postoji  nesto sto moze da nas sacuva od suza,od nesreca, od bola i svega loseg?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako verujete,onda je velika sansa da i vi sami imate nesto sto nosite uz sebe, makar da se nadate da ce vam to nesto doneti srecu.

Ovog puta smo za vas spremili tri amajlije.Izaberite jednu koju bi ste najpre nosili,sudeci po njenoj lepoti,ili jednostavno onu koja vas najvise privuce.Vas odgovor moze mnogo da kaze o vasoj licnosti!

Izabrali ste amajliju pod slovom “C” :

Ovo je definitivno  najlepsa amajlija.Ona je sastavljena od vise delova i deluje pomalo kompleksno i slozeno bas kao sto ste i vi sami.Vas karakter je  neverovatno jak,kao i vasa moc intelegincije.Za vas ce svako reci da vazite za jednu zaista pametnu i odgovornu osobu.Rodjeni ste za velike zivotne zadatke i za vas svakako nisu male stvari.

Nemojte se zadovoljiti sitnicama,jer je vas koeficijent intelginecije zaista iznad svakog proseka. Dakle, ulazite u vase obrazovanje i u rad na sebe zbog toga sto nikako ne mozete pogresiti u tom slucaju!

Vasa tajna moc je upravo vas mozak.

VI IMATE MOZAK GENIJA.

U stanju ste da resite i najvece probleme.Nicega se ne plasite,za vas ne postoji nemoguce,ne postoji nista sto bi moglo da vas poremeti.

Rodjeni ste za velike stvari,i mi vam od srca savetujemo da  se potrudite da vase velike snove i ostvarite.

To je zaista veoma moguce,jer sa takvom inteligencijom kao vasa i najveci zivotni problem je lao resiv!

Izabrali ste amajliju pod slovom “A” :

Bicemo iskreni.Vas karakter uopste nije jednostavan.Sa vama se sve moze lako,ali sa druge strane,neophodno je naci pravi pristup.Vi ste kao zagonetka,lako ste resivi,ali je  potrebno naci vasu slabu tacku,odnosno nacin pomocu kojeg je moguce dopreti do vas!

Jako se dobro snalazite u poslovnom abmijentu.To ne znaci da iznad svega ste najbolji radnik,sa najvise ideja,ali ste osoba od poverenja,na koje se vasi saradnici uvek mogu osloniti.Nikada ne bi ste izdali osobu koja vam veruje, i sto je najvaznije, vazite za nekog ko je iskren i pravedan.Odgovoran radnik, odgovoran prijatelj, partner za primer.

Vasa tajna moc:

Vi verovatno toga niste svesni, ali tesko da postoji osoba slicna vama.

\

Vi ste pravi kolekcionar tajni!

Vasa porodica, prijatelji i poznanici vas upravo tako dozivljavaju!Kad bi ih neko pitao ko je njihova osoba od poverenja sasvim sigurno bi rekli upravo vase ime. Znate li  zasto je to tako? Zato sto umete svakom da udjete u misli i u srce, i da se nadjete u pravo vreme na pravom mestu.

BLAGO ONOM KO VAS IMA ZA PRIJATELJA, taj nikada nece biti sam! Vasa tajna moc je vasa snaga, vasa licnost, i VASA DUSA.

Retko ko ima tako divnu i cistu dusu kao vi!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2