Vodolije ocekuje POZNANSTVO koje ce brzo PRERASTI U LJUBAV!

STRELAC Raspolozeni ste za salu i zabavu i danas vam se to jedino i radi. Iako imate prepun sto posla, to ipak ostavljate sa strane jer ne mozete da se skoncentrisete na rad, Kolege ce vam to svakako i zameriti. Zauzeti pripadnici znaka osetice potrebu da nesto u svojoj vezi promene, dok ce slobodni imati zanimljivo poznanstvo. Dobro se osecate.
JARAC Ukoliko ste resili da menjate posao ili cak i citavu sferu interesovanja, pravo je vreme za to. Poslodavac i nije najraspolozeniji za vase nove ideje pa ce vas to dodatno izbacivati iz takta. Zauzeti nebi valjalo da propuste porodicno okupljanje, dok ce slobodni uzivati u izlasku sa prijatejima. Moguc bol u donjem delu trbuha.
VODOLIJA Iako se trudite da posao ne mesate sa porodicnim obavezama, to je danas prosto nemoguce i trudite se da sve izbalansirate da nebiste nekog ostetili ili povredili. Imate sjajan osecaj za mesto i vreme pa cetet neke stvari precutati dok ne bude vreme za to . Slobodni pripadnici znaka imace priliku za novo poznanstvo sa mladjom osobom, dok ce oni zauzeti imati problema u komunikaciji sa partnerom. Moguca glavoboljai nesanica.
RIBE Pravi je trenutak za ozbiljne poslovne investicije i ulaganje kapitala. Posle dobrih provera i konsultacija ste se odlucili za takav korak . Verujte vasoj intuiciji. ZAuzete pripadnike znaka u podnevnim casovima ocekuje kraca rasprava sa partnerom, dok oni slobodni prizeljkuju novu romansu sa kolegom sa posla. Dobro se osecate.

Komentariši